Computernoerden_thf_logo.png

Kilometerkort

Kørselsomkostninger med Computernørden 🚗💻

Har du brug for IT-hjælp på stedet? Computernørden kører gerne ud til dig, og du betaler kun for den nødvendige kørsel – helt uden skjulte gebyrer.

Betal kun for den afstand og tid, jeg bruger – fordi din tid og penge er vigtige!

Computernørden beregner kørselsomkostninger baseret på Statens Takst, så du altid får en fair pris. Denne takst kan ændre sig årligt, men hvis du køber kilometerpenge forud, og taksten bliver højere til næste år, tja … så er det ærgerligt for mig, og en fordel for dig. Til gengæld, hvis Statens Takst bliver lavere til næste år … Kilometerkortet har en gyldighed på 3 år.

Tid i bilen beregnes også – fuld gennemsigtighed

Når du bestiller en udkørende IT-service, vil du modtage en faktura for de kørte kilometer samt den tid, jeg har brugt i bilen. Medmindre du har købt tid forud, naturligvis – det kan du gøre her og her. Det er altså både tid og kilometer du skal betale mig, hvis jeg skal besøge dig.

Effektiv og rettidig hjælp

Uanset om du har brug for hjælp til at løse komplekse IT-problemer, installere ny software eller opsætte netværksudstyr, sørger jeg for at komme hurtigt ud til dig. Jeg vil dog aldrig køre for stærkt 🙂

Jeg bor i Varde

Og jeg ved ikke umiddelbart hvor mange kilometer det er ud til dig. Dette kilometerkort er til 50 kilometer – så du bestemmer selv om du vil købe 1, 2 eller 645 kilometerkort. Jeg siger ikke nej til det sidste 🙂

Klar til at få styr på dine IT-behov?

Bestil udkørende IT-hjælp i dag og oplev en problemfri service, hvor du ved præcis, hvad du betaler for. Computernørden er din pålidelige partner, klar til at levere IT-løsninger direkte til din dør.

0
    0
    Din kurv
    Ej, der er intet i din kurv!Tilbage til shoppen