Computernoerden_thf_logo.png

Er du træt af at betale for antivirus pr. år?
Er du træt af at se meddelelser om trusler som du alligevel ikke forstår?
Albert kommer til undsætning.

Hos Computernørden ApS kan du få ESET Protect, som du betaler pr. måned, mens Nørden holder øje med det.

De fleste ved ikke hvad de skal gøre når de får en trussel. Altså, en virus, en malware, hvad du nu vil kalde det. Det hjælper ikke hvis dit antivirusprogram siger noget – mennesker bliver jo hurtigt immune overfor sådanne meddelelser. Især når antivirusprogrammet i 9 ud af 10 tilfælde selv fikser problemet. De øvrige 10% vil du formentligt ikke lægge mærke til. Men de er faktisk de meste farlige!

Her kommer Computernørden med en løsning: vi holder øje med din computers sikkerhed. Quanta costa? Det er en abonnementsordning, hvor du betaler kr. 60,00 inkl. Moms om måneden. Og hvis du kun er træt af meddelelser, men gerne vil betale om året, så kan du faktisk få en ekstra rabat: så betaler du kun for 10 måneder ad gangen.

Så kan du betale Computernørden ApS for at lægge antivirusprogrammet på din computer (og fjerne eksisterende programmer. Det gør vi vha. TeamViewer, så du skal have TeamViewer på din computer. Det koster et engangsbeløb på kr. 500,00 inkl. Moms. Den kan du slippe for ved at gøre det selv, så sender jeg dig et link hvor du kan hente antivirusprogrammet selv.

Du kan købe abonnementet her: ESET Protect

0
    0
    Din kurv
    Ej, der er intet i din kurv!Tilbage til shoppen