Computernoerden_thf_logo.png

ESET Protect

Fra kr. 60,00 om måneden

Antivirus er nødvendigt! Hvis jeg skal sige det lige ud, så er det dumt at have en computer uden antivirus. Derfor tilbyder Computernørden nu ESET Protect.
Men antivirus er en tjener, hvor du er den der bestemmer.
Visse ting kan antivirus selv klare. Men i sidste ende er det dig, der bestemmer hvad antivirus skal gøre. Det er frihed! Men hvad nu hvis den frihed kommer med nogle krav?

Et af de krav er, at du ved hvad du har med at gøre. IT er simpelthen ikke nemt. Ellers havde Computernørden Albert nok ikke været Computernørd men noget helt andet.

Derfor tilbyder Computernørden at han nok skal holde øje med, om du får noget skidt ind i din computer – gennem ESET Protect. Og alt efter hvad der sker, vil du få besked.

Når du får en malware, så bliver det sendt til gennemgang til firmaet ESET, som analyserer det. Det går oftest meget hurtigt, for ESET har folk der arbejder 24/7 på det. Desuden bruger de kunstigt intelligens, og har de allerede en kæmpe viden om hvad der er skidt. Desuden får jeg også besked. Så vurderer jeg, om du skal have noget at vide eller ej. Der håndterer jeg en bagatelgrænse på “tre advarsler pr. malware”. For så ved jeg, at ESET Protect ikke er i stand til at fikse problemet for dig.

Når ESET ikke kan fikse det, og jeg giver besked, så er det op til dig hvad du så gør. Det kan være alt fra “ingenting” til at få Nørden ud til dig.

ESET Protect abonnementer findes i fire versioner:

  1. Betal kr. 60,00 om måneden, og installer ESET Protect selv
  2. Betal kr. 60,00 om måneden, og lad Computernørden installere ESET Protect for kr. 500,00
  3. Betal kr. 600,00 om året (det betyder 2 måneder gratis!) og installer ESET Protect selv
  4. Betal kr. 600,00 om året (det betyder 2 månmeder gratis) og lad Computernørden installere ESET Protect for kr. 500,00

Læs også: Antivirus pr. måned

 

Clear
0
    0
    Din kurv
    Ej, der er intet i din kurv!Tilbage til shoppen