Computernoerden_thf_logo.png

Wordfence Premium

kr.1.338,75

Spar tid mens du holder ondsindede hackere uden for døren!

Med dette WordPress-plugin har du verdens bedste team af sikkerhedsfolk med speciale i WordPress bag dig! Firmaet bag Wordfence, Defiant Inc., holder hele tiden øje med alle udviklinger på WordPress og de titusinder af plugins og temaer der findes. Disse plugins og temaer er jo ikke lavet af WordPress, men til WordPress.

Der er ikke kontrol over hvem laver hvad – i hvert fald ikke ud fra Automattic, som har lavet WordPress. Desværre er ikke alle programmører lige dygtige, og heller ikke alle programmører har de bedste intentioner.

Derfor er Wordfence den perfekte udvidelse til din WordPress-side, når det handler om sikkerhed. Og så kan du få den gratis.

Gratis? Jamen her skal jeg betale!

Når du vælger den gratis version af Wordfence, så har du ikke adgang til support fra Defiant. Men endnu vigtigere: når du har den gratis version af Wordfence, så skal du vente 30 dage før Wordfence lærer om de nyeste opdagelser. I de 30 dage kan en hacker ødelægge en hel masse …. Med Wordfence Premium får du real time beskyttelse: når en hack-mulighed bliver opdaget, endnu før Wordfence eller Automattic offentliggør visse detaljer (uden at fortælle hvordan man gør!) om den nyeste opdagede hack, er dit website allerede beskyttet!

Gratis eller betalt: Computernørden overvåger. Men han er begrænset!

Alle websites, som Computernørden hoster og sikkerhedsovervåger, er udstyret med Wordfence – dog med den gratis version. Supporten på den gratis version er begrænset til kombinationen af Computernørdens viden og den support, han kan få af Defiant.

Derfor er det klart Computernørdens anbefaling, at opgradere det gratis abonnement til en betalt version: for at få support OG for at få opdateringer mod malware og kendte hackerangreb i det øjeblik, de bliver opdaget.

Pris pr. år: kr. 1.116,00 inkl. Moms.
Oprettelse: gratis

 

0
    0
    Din kurv
    Ej, der er intet i din kurv!Tilbage til shoppen