Computernoerden_thf_logo.png

Sidste update: 28.06.2024, 15:06: der er nye oplysninger, som jeg beskriver i et separat indlæg. Læs mere her: TeamViewer ER blevet hacket!

Der er forlydender om at TeamViewer skulle være hacket.
TeamViewer er programmet, jeg ofte anvender til at fjernstyre computere og andre enheder. Derfor kan dette måske have betydning for dig.

Firmaet bag TeamViewer, TeamViewer GmbH, har bekræftet at der er noget, som ikke skal være, og de undersøger sagen. Der er ikke offentliggjort noget, så ingen ved præcist hvad der op og ned i dette her.

Her kan du læse en statement fra TeamViewer GmbH, på engelsk. De skriver ikke meget mere end, at der har været en hændelse som bliver undersøgt, og at sikkerheden er noget de tager meget seriøst.

Jeg bekræfter, at Computernørden ApS IKKE ER BLEVET HACKET!
Computernørden ApS’ søsterselskab, What The Hack ApS, er heller ikke blevet hacket!

Dette er KUN en advarsel om, at du måske skal afinstallere TeamViewer fra din computer, telefon eller tablet – hvis du har fået det installeret. Måske skal du ændre dine adgangskoder, hvis du har genbrugt en adgangskode. Måske er din e-mailadresse blevet lækket.

Igen: der er ikke meget jeg ved om dette – men jeg vil gerne være på forkant med virkeligheden!

Jeg anbefaler at følge med på min Facebook-side: søg på Facebook efter Computernørden ApS, der finder du mig. Du kan også finde mig på LinkedIn – led efter mit navn (Albert van Harten).

Du er også velkommen til at skrive til mig på [email protected] eller besvare denne mail, hvis du har spørgsmål. Bevar roen – måske er det en storm i et glas vand.

Update (28.06.2024, 09:26):
Det ser ud til, at det er en russisk-støttede hackergruppe der står bag hacket. Derudover ser det IKKE ud til, at der er kompromitteret kundedata, sessioner eller at hackerne endda har fået adgang til TeamViewerbrugeres enheder. Der er, som TeamViewer GmbH skriver, fundet “uregelmæssigheder i firmaets interne system”.

TeamViewer har 600.000 kunder verdenover. Derfor er firmaet interessant for russiske statshackere.
Venlig hilsen

Albert van Harten

0
    0
    Din kurv
    Ej, der er intet i din kurv!Tilbage til shoppen