Familiens Microsoft 365

kr. 800,00 inkl. Moms

Microsoft 365 til personlig brug: 6 brugere, 1 år, må installeres på op til 5 enheder, herunder Mac, pc, telefon og tablet.

Ikke på lager

Beskrivelse

Den velkendte Officepakke, med alt hvad du har brug for: Word (tekstbehandling), Excel (regneark), PowerPoint (slideshows), Publisher (bl.a. kollager) og Outlook (e-mail). Men det bedste er OneDrive på hele 1TB – altså én terabyte: Nu kan al din data bliver gemt i skyen. Dermed behøver du ikke bekymre dig over backup.

Før i tiden skulle du for det første huske at tage en backup – regelmæssigt. Dernæst skulle du opbevare din backup et sikkert sted, og håber at tidens tand ikke ødelagde den. Det er slut nu. Dine filer ligger fremover i skyen, og der er enorm høj sikkerhed på: Microsoft har jo ansvaret for milliarder af menneskers data, det tager de meget seriøst!

Microsoft 365 – førhen kendt som Office 365 – findes for privatbrugere i to versioner: den til dig personligt, altså til én bruger, og den til familien, som er til 6 brugere (det er den, du kigger på nu). Desværre ikke noget imellem.

Enhver bruger må installere Office på op til 5 enheder, herunder pc, Mac, telefon (Android/iPhone/Windows), tablet (Android/iPad/Windows). Og for nørderne: desværre, den kan umiddelbart ikke køre på Linux.

Dette er et abonnement! Den gælder for ét år, derefter skal den fornyes. Det kan du gøre automatisk (så får Microsoft hele beløbet), eller via mig (så får jeg en bid af kagen), prisen er den samme (på nær af en krone i Microsofts fordel, da jeg ikke bruger psykologisk prisføring).

 

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Familiens Microsoft 365”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *