Computernoerden_thf_logo.png

Digital Selvforsvar

Tilbud

kr.3.200,00

Få 1:1 sparring med en etisk hacker! Sammen gennemgår vi alle dine konti, og hvad vi kan finde på dine enheder for sikkerhedsbrister.

Har du styr på dine adgangskoder? Ved du hvilke systemer du bruger? Book Albert i et personlig forløb på 4 timer, ude hos dig. Sammen gennemgår vi de platforme du bruger, styrker sikkerheden, og laver et ordentligt oversigt over alle dine konti.

Undervejs forklarer jeg hvordan du kan undgå at blive snydt, giver tips om hvordan du kan genkende en hacker, og lærer dig hvordan du får styr på dine adgangskoder. Jeg lærer dig forskellen mellem de forskellige apparater du kan bruge, og hvad deres svage og stærke sider er. Vi tager udgangspunkt i din specifikke situation.

Om du allerede er blevet hacket, har mistanke eller om du bare vil være på den sikre side: dette workshop er lige noget for dig, der har til dagligt med IT at gøre. I den moderne verden skal du kunne parere angreb fra usynlige vinkler: du kan møde en hacker i morgen på gaden, uden at vide at vedkommende har snuset i din mail. Du kan have været offer for et angreb fra en person bag dig i køen i supermarkedet – uden at du anede det.

Forløbet tager ca. 4 timer, og afholdes ude hos dig. Kørsel er ikke inkluderet (faktureres mod Statens Takst, pt. kr. 3,73 plus Moms pr. kørt kilometer), bro- og færgeafgifter eller andre rejse- og opholdsudgifter er heller ej inkluderet.

Normalpris: kr. 4.000 inkl. Moms
Tilbudspris: kr. 3.2000 inkl. Moms