Knivskarp pris for en knivskarp EIZO-skærm

kr. 1.080,00 inkl. Moms

EIZO EV2436W – 24″ skærm, 1920×1200 pixels, refurbished. 2 års garanti.

Knivskarpt billede.

3 på lager

Varenummer (SKU): EIZO-EV2436W Kategorier: , Tags: , , , , , ,

Beskrivelse

Knivskarp pris for en knivskarp EIZO-skærm!

Det bedste mærke til skærme i hele verden er EIZO. På nye skærme (altså ulig denne!) yder firmaet bag fem års garanti, det får du ikke hos andre mærker.

Det lykkedes mig at få fat i 14 stk. af modellen EV2436W til en rigtig god pris. Disse skærme er IKKE nye, men refurbished. Det betyder, at de er nyistandsat. De er testet og renset. De leveres ikke i original emballage, men er naturligvis forsvarligt indpakket. På disse skærme er der 2 års garanti.
Læs også hvad Forbrugerrådet Tænk siger om “refurbished“.

Størrelse: 24 tommer (24”)
Opløsning: 1920×1200, FullHD.
Tilslutning: DVI, D-sub mini og DisplayPort.

Kan også tilsluttes med HDMI eller VGA, men det kræver en omformer (adapter), som IKKE medfølger.

Vil du hellere have en ny EIZO, med 5 års garanti? Se her: Knivskarp skærm i fin størrelse

Lidt om Computernørdens erfaring med EIZO

Firmaet er japansk, og hedder egentligt 株式会社 – hvis du kan bruge det til noget. EIZO blev grundlagt i 1968. Det var dog ikke før 1998, hvor jeg stiftede bekendtskab med EIZO.
Da jeg åbnede mit kontor i Holland, havde jeg brug for nogle skærme til de computere, jeg havde købt, og fandt et par stykker EIZO-skærme til billig penge. Jeg købte dem alle sammen, til ƒ300,00 pr. stk. Det svarer til ca. kr. 900,00. Det var 17″ skærme, med billedrør – men med en fantastisk billedkvalitet: knivskarp. Skærmene var produceret i 1993. Både min mor og min far fik en skærm, en beholdt jeg selv privat, 4 stk. blev brugt på mit kontor, og min daværende kompagnon beholdt én skærm privat.
Da jeg flyttede til Danmark i 2003, tog jeg kun min egen private EIZO-skærm med, og brugte den helt til 2008. Der købte jeg to nye EIZO-skærme: jeg ville gerne bruge fladskærme. Men jeg kunne ikke nænne at skille mig af med min gamle EIZO-skærm, så den blev placeret på gulvet ved siden af mit skrivebord.
I 2012 planlagde jeg en tur til Holland, og inden da spurgte et familiemedlem om jeg ikke havde en gammel skærm stående, til datterens computer. Jeg tog min gamle EIZO-skærm med. I 2013 var jeg på besøg hos samme person, og så at skærmen stadigvæk var i brug. Der var den 20 år gammel – og billedet var stadigvæk knivskarp.
Hvordan skærmen har det i dag tør jeg ikke sige, men jeg regner med at den efterhånden har fået evig hvile.
Jeg har dog stadigvæk de 2 EIZO-fladskærme fra 2008, og bruger dem, når mine kunder indleverer en computer til reparation.

Yderligere information

Vægt 6.4 kg
Størrelse 35.8 × 55.2 × 5.7 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Knivskarp pris for en knivskarp EIZO-skærm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *