Full service infotavler

Jeg fortæller det, dit publikum skal vide. Besøgende til den lokale idrætshal, patienter i venteværelset, borgere i lokalsamfund, kunder der kommer ind i foyeren – fortæl dem hvad du har på hjertet, på den moderne måde.

Jeg ved godt, der findes mange firmaer der tilbyder infoskærme. Hos mig får du dog ikke kun det tekniske, jeg sørger for (sammen med min dejlige kone) at du får flotte designs. Jeg holder øje med om dine skærme rent faktisk virker. Fortæl mig hvad du vil sige, og jeg digitaliserer det.

Full service infotavler

Jeg fortæller det, dit publikum skal vide. Besøgende til den lokale idrætshal, patienter i venteværelset, borgere i lokalsamfund, kunder der kommer ind i foyeren – fortæl dem hvad du har på hjertet, på den moderne måde.

Jeg ved godt, der findes mange firmaer der tilbyder infoskærme. Hos mig får du dog ikke kun det tekniske, jeg sørger for (sammen med min dejlige kone) at du får flotte designs. Jeg holder øje med om dine skærme rent faktisk virker. Fortæl mig hvad du vil sige, og jeg digitaliserer det.