fbpx

Computernørden Albert

White-hat hacker, programmør, netværksspecialist, lykkelig far, dedikeret ægtemand – jeg hedder Albert, og jeg er Computernørden.

Jeg har næsten hele mit liv beskæftiget med nørderi. Jeg begrænser det ikke kun til 0 og 1, bits og bytes. Jeg ved en hel masse om hvad du må og ikke må (det juridiske aspekt) og om menneskets interaktion med IT (det psykologiske aspekt).

Download mit CV

Jeg har erfaring med Windows, Mac og Linux, og det hele bliver omkranset af perfektionisme. En kunde sagde engang: “Når jeg ser Albert arbejde på en computer, er det som at se en koncertpianist spille klaver”. En anden kunde sagde: “Hvis du solgte biler, så var det Rolls Royce du forhandlede”. Den sammenligning kan jeg godt lide, da Henry Royce og og Charles Rolls havde én ting tilfælles: de ville ikke gå på kompromis med noget som helst.

For mig er “godt nok” ikke “godt nok”. Jeg accepterer ikke “halvt arbejde”, da ingen fortjener at noget går tabt; hverken kvalitet eller glæde. Intet er mere frustrerende end noget der ikke virker, og derfor leverer jeg det bedste af det bedste, både tjenester og varer.

Mine kunder er både privatpersoner, virksomheder, foreninger og offentlige institutioner. Du kan hyre mig for har korte og lange projekter, på timebasis eller mod en fast pris. Med andre ord: jeg er den, der giver dig sikkerheden, arbejdsglæden og værdien tilbage i dit IT.